Політика конфіденційності

ТОВ «Видавничий дім «Укрпол»» (“ми”, “нас”, “наш”, “Компанія”) піклується про Вашу приватність і саме тому робить доступною для Вас наступну інформацію. На цій веб-сторінці ВИ можете ознайомитися з тим, яку саме інформацію ми збираємо протягом Вашої взаємодії з ТОВ «Видавничий дім «Укрпол»», для чого і як вона використовується, зберігається, розкривається та ін., а також як ми обробляємо надані Вами персональні дані.

Ця Політика Приватності (“Політика”) описує, як ми поводимося з даними, наданими нам через сайт https://ukrpol.ua/ (“Сайт”). Вона базується на релевантному законодавстві із захисту персональних даних і встановлює, як ми діємо щодо захисту Ваших прав та особистості. Такі дії можуть включати наступне, але не обмежені ним:

  • збір;
  • запис;
  • організація;
  • зберігання;
  • впорядкування;
  • використання;
  • розкриття шляхом передачі;
  • розповсюдження або надання доступу іншим чином;
  • обмеження;
  • стирання або знищення.

У відносинах щодо персональних даних, які Ви надаєте, ТОВ «Видавничий дім «Укрпол»» діє як контролер даних.

Ви можете бути нашим користувачем або клієнтом (разом “користувачі”):

  • Ви є користувачем (“користувач”), коли оглядаєте наш Сайт;
  • Ви є клієнтом (“клієнт”), коли надсилаєте свої дані або дані третьої сторони через Сайт, сторінки наших соцмереж, електронну пошту, контактуєте з нами щодо забезпечення надання послуг.

Коли Ви надсилаєте Ваші персональні дані як клієнт, на Сайті може бути потрібно отримати Вашу згоду на обробку наданих персональних даних, як описано у цій Політиці, щоб забезпечити нам змогу надати Вам інформацію або послуги, які Ви маєте намір отримати, за умови, що не можуть бути використані інші правові підстави для обробки.

Ви можете звернутися до нас за наступними контактами:

  • Наша електронна пошта: ukrpol@ukrpol.ua
Визначення термінів

У цій Політиці ми використовуємо наступні визначення:

«контролер» означає фізичну чи юридичну особу, орган публічної влади, агентство чи інший орган, який самостійно чи спільно з іншими визначає цілі та засоби опрацювання персональних даних;

«оператор» означає фізичну чи юридичну особу, орган публічної влади, агентство чи інший орган, який опрацьовує персональні дані від імені контролера.

«суб’єкт даних» означає будь-яку фізичну особу, яка користується Сайтом.

«персональні дані» означає будь-яку інформацію, яка стосується Вас або дає змогу ідентифікувати Вас (прямо або опосередковано), зокрема Ваше ім’я, прізвище, адреса електронної пошти, місце розташування тощо.

«опрацювання» означає будь-яку операцію або низку операцій з персональними даними або наборами персональних даних з використанням автоматизованих засобів або без них, такі як збирання, реєстрація, організація, структурування, зберігання, адаптація чи зміна, пошук, ознайомлення, використання, розкриття через передавання, розповсюдження чи надання іншим чином, упорядкування чи комбінування, обмеження, стирання чи знищення;

«послуги» означає виробництво гнучкої або картонної тари, рекламної, книжкової та журнальної продукції, виготовлення іншої паперової чи картонної продукції, враховуючи персональні дані клієнтів.

«спільні контролери» - це два чи декілька контролерів, які спільно визначають цілі та засоби опрацювання.

Збір даних

Ми діємо як контролер щодо різних категорій персональних даних.

Ми збираємо інформацію через Сайт, наші сторінки у соціальних мережах, електронну пошту, телефонні дзвінки та обробляємо її як контролер.

Ми використовуємо надані Вами персональні дані або ті, які ми запросили, лише для цілей, описаних у цій Політиці. Ми можемо поширювати Ваші персональні дані серед третіх сторін самостійно для цілей, зазначених у цій Політиці.

Ми не продаємо Ваші дані. Ми НЕ ВИКОРИСТОВУЄМО автоматизоване вироблення й ухвалення рішень і профайлінг, що тягнуть за собою юридичні або схожі за серйозністю наслідки.

Компанія свідомо не збирає спеціальні категорії персональних даних (дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних). Будь ласка, утримайтеся від передання нам ваших персональних даних, що входять в спеціальну категорію. У випадку, якщо Компанія все ж отримує спеціальні категорії персональних даних, ми обробляємо їх відповідно до всіх вимог застосовного законодавства з питань захисту персональних даних.

Персональні дані, які ми збираємо

Діючи як контролер, ми можемо обробляти такі персональні дані:

Цілі
Вид персональних даних
Правові підстави
Треті сторони - отримувачі
Джерело
Комунікація з клієнтами (у тому числі потенційними)
  • Ім’я
  • Номер телефону
  • Назва компанії
Укладення та виконання правочину, стороною якого є суб’єкт персональних даних (ст.11(3) ЗУ “Про персональні дані”)
Microsoft Outlook
Сайт
Розгляд кандидатів на вакансії, відкриті в Компанії
  • Ім’я
  • Номер телефону
  • Будь-які інші персональні дані, які ви нам передаєте (наприклад, емейл, місце проживання)
Укладення та виконання правочину, стороною якого є суб’єкт персональних даних (ст.11(3) ЗУ “Про персональні дані”)
Microsoft Outlook, Work.ua
Сайт
Аналіз поведінки користувачів на Сайті
  • Ідентифікатори: IP адреса; дані, отримані через cookies.
  • Дані щодо використання: налаштування мови, час доступу, адреса запитуваної сторінки, інформація про браузер користувача (або про іншу програму, завдяки якій користувач отримує доступ до Сайту).
Згода суб’єкта персональних даних на обробку його персональних даних(ст.11(1) ЗУ “Про персональні дані”)
Google Analytics
Сайт

ВАЖЛИВО: щодо обробки платежів за допомогою сервісів оператора платежів, такий сервіс може збирати адресу Вашої електронної пошти, номер телефону, платіжну адресу, деталі платіжної картки, її термін використання та інші персональні дані, які буде вважати необхідними для надання послуг. Такий збір персональних даних регулюється правилами та політиками платіжного оператора. Ми не відповідаємо та не можемо забезпечити Вам відповідальність іншої особи щодо Ваших персональних даних, які були зібрані через веб-сайти третіх сторін. Ми радимо Вам використовувати веб-сайти платіжних операторів обережно і завжди перевіряти їхні політики та правила щодо збору Ваших персональних даних.

Безпека, цілісність та збереження даних

Ми зберігаємо дані, які Ви надали нам через Сайт, наші сторінки у соціальних мережах, електронну пошту, телефонні дзвінки, протягом усього періоду користування нашими послугами.

Ми зберігаємо та обробляємо Ваші персональні дані доти, допоки вони нам не потрібні для будь-якої з цілей, визначених у цій Політиці, за винятком випадків, коли необхідне довше зберігання або якщо подальша обробка прямо дозволена законом.

Задля забезпечення цілісності та конфіденційності ваших даних, в нашому офісі діє служба безпеки, прохід в офіс відбувається через турнікети за спеціальними перепустками. Також, усіх гостей офісу супроводжує працівник Компанії із виконання усіх вимог внутрішніх правил компанії.

Компанія використовує шифрування Secure Sockets Layer (SSL) для запитів користувачів. Також, використовується шифрування по відношенню до URL-запитів, включаючи шлях та назву ресурсу (сторінки), параметри запиту, заголовки та файли кукі, які часто містять ідентифікаційні дані про користувача. Всі доступи до даних захищені паролями і іншими технічними засобами та заходами.

Ви можете подати запит на видалення своїх персональних даних, надіславши нам електронний лист на скриньку ukrpol@ukrpol.ua.

Поширення і розкриття даних

Діючи як контролер, ми можемо поширювати Ваші персональні дані спільним контролерам та операторам відповідно до положень, зазначених нижче.

Поширення персональних даних з операторами даних.

Ми можемо поширювати та розкривати ваші персональні дані наступним обробникам даних.

  • Microsoft Outlook (Microsoft Corporation, США): для комунікації з клієнтами та між нашими працівниками. Ви можете ознайомитись з Декларацією компанії Microsoft про конфіденційність тут.
  • Work.ua (Work Ukraine LLC, Україна): для пошуку кандидатів на відкриті вакансії компанії. Ви можете ознайомитись з їхньою Політикою конфіденційності тут.
  • Google Analytics (Google LLC, США): для аналізу статистичних даних щодо того, як відвідувачі користуються Сайтом з метою покращення функціональності Сайту. Ви можете ознайомитись з Політикою конфіденційності Google тут.
Поширення персональних даних зі спільними контролерами

Ми можемо виступати в якості спільного контролера під час співпраці з рекламними, аналітичними та іншими платформами.

Коли ми виступаємо як спільний контролер щодо конкретної обробки персональних даних, суб’єкт даних може реалізувати свої права відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» як щодо рекламної/аналітичної платформи, так і щодо нас.

Ми можемо передавати ваші персональні дані до країн ЄС, Великобританії, України, Білорусі та інших європейських країн, які були визнані такими, що забезпечують належний рівень захисту даних відповідно до статті 45 GDPR (рішення про відповідність) з наданням відповідних гарантій, як визначено відповідно до GDPR та Закону України «Про захист персональних даних».

Ми передаємо Ваші персональні дані третім сторонам лише відповідно до вимог GDPR та Закону України «Про захист персональних даних». За можливості, ми укладаємо з ними угоди про обробку даних і відповідально ставимося до передачі персональних даних. Якщо третя сторона має відповідну угоду про обробку даних, Компанія може приєднатися до такої угоди про обробку даних. У такому випадку, Компанія та третя сторона можуть регулювати передачу персональних даних такій третій стороні за допомогою цієї угоди про обробку даних.

Компанія приєдналася до загальнодоступних угод про обробку даних наступних третіх сторін:

Третя сторона

Вік суб’єкта даних

Компанія свідомо не збирає персональні дані осіб віком до 16 років.

Укладаючи договір з Компанією, Ви підтверджуєте, що вам виповнилося 16 років, і відповідно до законодавства країни вашого проживання, Ви маєте всі права надавати нам свої персональні дані для обробки.

Ваші права

Ви можете скористатися наступними правами шляхом надіслання запиту на електронну скриньку ukrpol@ukrpol.ua.

Якщо ми отримуємо будь-яку скаргу, претензію чи запит від суб’єкта даних, які повинні бути розглянуті спільним контролером, ми негайно повідомляємо його про це та інформуємо суб’єкта даних про вжиті заходи та подальші кроки щодо такої скарги/претензії/запиту.

Права відповідно до GDPR:
  • право на доступ означає, що ви можете попросити нас надіслати Вам копію Ваших персональних даних, зібраних разом з інформацією щодо характеру, процесу обробки та розкриття цих персональних даних;
  • право на виправлення означає, що Ви можете попросити нас оновити та виправити неправдиві дані, додати відсутні чи доповнити неповні персональні дані;
  • право на стирання (право бути «забутим») означає, що Ви можете попросити нас видалити зібрані Ваші персональні дані, за винятком випадків, коли це заборонено відповідним законодавством;
  • право на обмеження опрацювання означає, що Ви можете попросити нас обмежити опрацювання, якщо:
    1. ваші персональні дані неправильні або застарілі;
    2. опрацювання є незаконним.
  • право на заперечення проти опрацювання означає, що ви можете висловлювати заперечення на підставах, що стосуються Вашої конкретної ситуації;
  • право на мобільність даних означає, що Ви можете попросити нас передати копію Ваших персональних даних іншій організації або Вам;
  • право на відкликання згоди, якщо Ваші персональні дані обробляються на підставі Вашої згоди;
  • право подати скаргу до уповноваженого органу із захисту даних щодо обробки Ваших персональних даних.

Ви можете подати скаргу до наглядового органу за місцем проживання.

Органи із захисту персональних даних

Ми люб’язно запрошуємо Вас поділитися спершу з нами своїми занепокоєннями щодо будь-яких проблем, пов’язаних з опрацюванням Ваших персональних даних. Ви можете використовувати наступні канали для вирішення своїх запитів: ukrpol@ukrpol.ua.

У деяких випадках Ви маєте право подати скаргу щодо використання нами Ваших персональних даних до уповноваженого органу із захисту даних. Для отримання додаткової інформації зверніться до свого національного уповноваженого органу із захисту даних. Ми будемо співпрацювати з відповідними державними органами для вирішення будь-яких скарг, пов’язаних із конфіденційністю, які не можуть бути безспірно вирішені між Вами та нами.

В України органом відповідальним за захист персональних даних виступає Уповноважений Верховної Ради України з прав людини (“Уповноважений”). Звернутись до Уповноваженого можна за допомогою тел.: 0800-50-17-20.

Зміни до Політики Приватності

Ця Політика може час від часу змінюватися у зв’язку з впровадженням нових технологій, вимог законів або для інших цілей. Ми надішлемо Вам сповіщення, якщо ці зміни будуть кардинальними, і якщо цього вимагає чинне законодавство, ми сповістимо про необхідність отримання Вашої згоди. Крім того, ми рекомендуємо Вам регулярно переглядати цю Політику, щоб перевірити наявність будь-яких змін.

Таке повідомлення може бути надано через оголошення на Сайті та/або іншим способом, відповідно до чинного законодавства.

Контакти

Якщо у Вас виникли проблеми з використанням нашого Сайту, будь ласка, зв’яжіться з нами через:

Ел. пошту: ukrpol@ukrpol.ua

Тел.: +38 (03245) 7-21-47